Het all-in koffieconcept

Cupcount

CupCount van San Sebastian is het all-in koffieconcept voor bedrijven en organisaties die de relaties met hun klanten en gasten koesteren. En die beseffen dat het enthousiasme van hun medewerkers goud waard is. Daarom leggen we ons binnen onze full-service formule toe op exclusiviteit. Geen keuze uit méér bonen, smaken en machines, maar specialisatie. We concentreren ons op de top. Zodat jij de beste koffiebeleving krijgt die mogelijk is. 
How Our First Coffee Shop Started Coffeebeans - Cappuccino X Webflow Template
Puur genieten

All-in prijs per kop

Hand Made Selections - Cappuccino X Webflow Template

Premium koffie

San Sebastian CupCount maakt gebruik van één constante kwaliteit koffiebonen. Voor jou betekent dit: een consistente en herkenbare ‘Smaak van het huis´. De 100% arabica koffiebonen zijn afkomstig van kleinere, duurzaam beheerde plantages in Midden- en Zuid Amerika. De koffie heeft een milde, volle smaak met een lichtbloemige touch.

Our Coffee Methods Aeropress - Cappuccino X Webflow Template

Servies & toebehoren

San Sebastian kan alles voor je verzorgen dat nodig is voor de perfecte koffiebeleving. Ook het koffieservies - desgewenst in je eigen huisstijl. Door de stijlvolle dikwandige kopjes presenteer je de koffie altijd op de juiste temperatuur. Als je dat wenselijk vindt kunnen we ook zorgen voor de koekjes, suiker en melk en eventueel een uitgebreid assortiment aan theesoorten.

Our Coffee Methods Expresso - Cappuccino X Webflow Template

Service & onderhoud

Je machine krijgt periodiek een zorgvuldige preventieve servicebeurt, waarbij we ook de instellingen nalopen. Zo schenk je altijd de perfecte koffiekwaliteit en is de kans op storingen nihil. Mocht dit desondanks toch voorkomen, dan zijn we altijd bereikbaar en lossen we het probleem op. Zodat je niet zonder je vertrouwde premium kwaliteit koffie komt te zitten.

Contact Follow Us Six - Cappuccino X Webflow Template
Ervaar het gemak

Vaste prijs per kop

De kostprijs van een kop koffie is een optelsom van meerdere componenten. Zoals de prijs van de bonen, hoeveel bonen je inkoopt, prijsschommelingen op de koffiemarkt, aanschaf en afschrijving van de koffiemachine, service en (preventief) onderhoud. In plaats van wispelturige prijzen - beïnvloed door de omstandigheden - garandeert CupCount je maandelijks een vaste prijs per kop. Berekend op basis van jouw consumptiecijfers. All-in zekerheid dus.