een kijkje achter de schermen

ONS VERHAAL

Het merk San Sebastian staat voor meer dan alleen premium koffie. Door de connectie met Horequip  heeft San Sebastian ook de ambitie om de beste service te bieden en de klant te ontzorgen. 

Dat komt mooi uit, want een fijne premium koffie moet je niet alleen proeven. 

Genieten van echt goede koffie is een belévenis. Quality time, de verwenmomenten die je even voor jezelf hebt, het genot van goed gezelschap: dat zijn momenten bij uitstek om te genieten van de premium koffie van San Sebastian. 

Naast de hoogste kwaliteit staat San Sebastian ook voor duurzaamheid. Professioneel en integer onderhoud is hier een essentieel onderdeel van. Hiermee verlengen we zowel de technische als de economische levensduur van de machine. We kiezen voor repareren in plaats van vervangen. Zo bevorderen we de circulaire economie en helpen we de productie-uitstoot en het gebruik van primaire grondstoffen terug te dringen.   
Our Menu - Cappuccino X Webflow Template
4.231.902
Koppen koffie verzorgd
741
Gelukkige klanten
9.4
Klanttevredenheid
How Our First Coffee Shop Started Coffeebeans - Cappuccino X Webflow TemplateHow Our First Coffee Shop Started Coffee Barista - Cappuccino X Webflow Template
KOFFIEKENNERS

sinds 1989

We schrijven het jaar 1989. Mario Peters constateert dat de Nederlandse koffiecultuur nogal saai en eenkennig is. Op zijn zolderkamer in Giethoorn start hij met het importeren van JURA koffiemachines. Die levert hij aan koffiebranders, restaurants, hotels en kantoren. Van het één komt het ander en Mario breidt zijn activiteiten uit tot het Horequip concern: internationaal toonaangevende ontwerpers en bouwers van succesvolle foodservice concepten.

Het frustreert hem dat zijn klanten niet kunnen rekenen op de constante aanvoer van premium koffiebonen. In 1997 start hij daarom met San Sebastian koffie. De naam is afgeleid van één van de mooiste koffieplantages in Zuid-Amerika: bron van de premium arabica bonen van Mario’s concept. In 2005 volgt CupCount: het serviceconcept voor de afnemers van San Sebastian koffie.

Sindsdien heeft de formule zich ontwikkeld tot hét all-in premium koffieconcept. Door de robuuste partnerships met JURA en Faema, de goede samenwerking met de koffieboeren en voldoende  schaalgrootte kan CupCount van San Sebastian hoge kwaliteit aanbieden voor een vaste scherpe prijs per kop.