Waarom

koffie van
San Sebastian

Omdat je met onze premium koffie kleine wondertjes verricht. Het karakter, de smaak, het aroma en de beleving van een goede kop koffie maakt mensen niet alleen scherper en alerter, maar ook opener en socialer. Het verbindt mensen; van de coffee corner tot de vergadertafel. De sfeer is beter, wat ook weer invloed heeft op de prestaties. 
How Our First Coffee Shop Started Coffeebeans - Cappuccino X Webflow Template
Puur genieten

WAT ONZE KOFFIE 
ZO SPECIAAL MAAKT

Hand Made Selections - Cappuccino X Webflow Template

Arabica bonen

Om de kwaliteit van onze koffie tot in de details te kunnen beheersen maken we gebruik van onze eigen koffiebranderij. De naam is een tikje misleidend: we branden de bonen namelijk niet, maar we roosteren ze. Dat doen we heel langzaam: op de traditionele ambachtelijke manier. Zo komt de zachte, volle smaak tot zijn recht.

Organic Coffee - Cappuccino X Webflow Template

Eerlijk & duurzaam

De koffiebonen van San Sebastian worden ingekocht volgens fairtrade normen. We betalen de boeren  een eerlijke prijs voor hun koffie. Ook bij lagere prijzen op de wereldmarkt zijn ze verzekerd van reële inkomsten. Op hun beurt staan de koffieboeren garant voor een ecologisch bewuste, duurzame teelt.

Our Coffee Methods Chemex - Cappuccino X Webflow Template

Eigen branderij

De smaak, de beleving en het genot van de perfecte kop koffie is een één-tweetje tussen de bonen en de automaat. Daarom laten we niets aan het toeval over. En werken we uitsluitend samen met de topmerken onder de espressomachines, waarvan we geautoriseerd dealer zijn. Alles dus volledig volgens de norm.